Tuesday, July 10, 2018

No li diguis a la mama que he marxat a Mongòlia en moto (Viatgers) libro Ricard Fité pdf


Descargar PDF Leer en línea



Puja't a la moto amb Ricard Fité i acompanya'l fins a Mongòlia en una aventura transcontinental. Un dels llibres més valorats pels lectors d'Amazon amb 4,8/5. Il·lustrat amb fotos i mapa.
Un dia, l'autor va veure a Internet un vídeo sobre una esbojarrada competició anomenada Mongol Rally, que creuava Europa i Àsia per arribar fins a Mongòlia. Va decidir participar i, per a més dificultats, fent-ho amb la seva antiga Yamaha de 250. D'aquesta forma, va començar un viatge que el va dur fins al cor de l'Àsia Central, a la pàtria de Gengis Kan. Una ruta d'11.000 km que evoca a en aquesta excel·lent narració.
Viatjar en una moto vella és, sobretot, una decisió molt romàntica. Ricard Fité va posar a prova la resistència de la màquina i la seva pròpia i va sortejar tota mena de dificultats tècniques i humanes per fer un viatge que semblava inabastable per a un pilot no professional.
Aquesta és la història de l'emocionant aventura que el va dur per tota l'Europa del Est, Rússia i les grans planícies de l'Àsia Central, descobrint els seus límits i un món molt diferent al nostre.
Un llibre.
descargar libro en pdf No li diguis a la mama que he marxat a Mongòlia en moto (Viatgers)
Download No li diguis a la mama que he marxat a Mongòlia en moto (Viatgers) PDF (PDF, EPUB, KINDLE)
Descargar No li diguis a la mama que he marxat a Mongòlia en moto (Viatgers) (pdf, epub, mobi kindle)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.